Tajana Zlabnik

Odvjetnica Tajana Zlabnik diplomirala je 2003. godine na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a pravosudni ispit položila je 2005. godine. Karijeru je započela kao sudski vježbenik Općinskog građanskog suda u Zagrebu, a nastavila kao odvjetnički vježbenik s položenim pravosudnim ispitom. Duži niz godina radila je kao pravnica na radnom mjestu tajnika odgojno-obrazovne ustanove te posjeduje certifikat iz područja javne nabave.

Samostalni odvjetnički ured sa sjedištem u Zagrebu otvara 2015.godine, a njezini klijenti dolaze iz sektora javnih službi (socijalne i zdravstvene ustanove, škole, dječji vrtići, JLPS), sektora građevine, trgovine, komunalnih usluga, farmacije, IT-a. Osobito se bavi područjima radnog, trgovačkog, obveznog i upravnog prava, ovrhom, javnom nabavom, GDPR-om te porezom na dohodak. Autorica je brojnih stručnih članaka iz područja prava te predavač na brojnim seminarima i radionicama.

O predavaču
  • odvjetnica iz Zagreba
  • Pravni praktikum
    Aktualnosti u poslovanju dječjih vrtića • Radni odnosi, materijalna prava radnika i ostale aktualnosti u poslovanju osnovnih i srednjih škola • Radni odnosi, materijalna prava radnika i ostale aktualnosti u poslovanju dječjih vrtića