Analiza financijskih izvještaja s naglaskom na novčani tok

Pozivamo Vas na besplatni interaktivni webinar na kojem će Vas predavači iz Mazarsa upoznati s novim aktualnostima analize GFI-ja i intuitivnim prikazom financijskih podataka na poslovnom portalu InSOLVE.

Predavači će se u webinaru „Analiza financijskih izvještaja s naglaskom na novčani tok“ baviti razumijevanjem financijskih izvještaja i interpretiranjem novčanog toka. Prijavite se i saznajte zašto je financijska analiza temeljena na novčanom toku nezaobilazna stavka svakog poduzeća, te kako pratiti trenutačne i buduće tendencije u poslovanju iz pokazatelja novčanog toka.

Webinar će se održavati preko platforme Zoom te svi sudionici mogu postavljati pitanja. Prijave na webinar se vrše ovdje (link za prijavu), a na adresu e-pošte dobit ćete poveznicu za prijavu na Zoom.

TEME

  1. GENERALNO O KLJUČNIM FINANCIJSKIM IZVJEŠTAJIMA
  2. OSNOVNE KOMPONENTE NOVČANOG TOKA
  3. ANALIZA I PRAĆENJE NOVČANOG TOKA

Što Vam omogućuje InSOLVE besplatni webinar?

Sudjelovanje putem ZOOM platforme

  • Udobnost vlastitog prostora
  • Anonimno postavljanje pitanja predavaču
  • Aktivno sudjelovanje putem ZOOM platforme

NAPOMENA:
Izravan prijenos omogućuje Vam ZOOM platforma koju možete koristiti u sklopu Vašeg web preglednika (Chrome, Firefox, Safari) međutim, za korištenje svih funkcionalnosti i bolju preglednost preporučuje se preuzeti i instalirati ZOOM platformu na Vaše računalo.

Ako već nemate instaliranu ZOOM platformu, poveznica za preuzimanje bit će Vam ponuđena prilikom otvaranja Pozivnice na webinar koju ćete dobiti putem e-pošte prije početka webinara.

 

Besplatni interaktivni webinar
0 EUR
CFA, direktor odjela financijskog savjetovanja, Mazars Croatia
Manager u odjelu financijskog savjetovanja, Mazars Hrvatska
  • Predavanje
    09:00 – 11:00

Snimku webinara Analiza financijskih izvještaja s naglaskom na novčani tok možete preuzeti ovdje. Prezentacija naših predavača dostupna je za preuzimanje u PDF-u.

O događaju
Imate li dodatnih pitanja?